Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Sivasspor, sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup ederek ligdeki 5. galibiyetini kazandı. Sivasspor’un galibiyet golleri Noah Sonko’dan geldi.
Yiğidolar, zorlu Fenerbahçe maçı öncesinde moral bulurken, maç sonrasında soyunma odasında büyük bir coşku yaşandı. Sivassporlu futbolcular galibiyetin ardından soyunma odasında zafer pozu verirken, bu an kulüp tarafından sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Paylaşıma eklenen “Geri dönüşlerin takımı!” notu, taraftarlardan yoğun ilgi gördü ve fotoğraf sosyal medyada büyük etkileşim aldı.
GÜNDEM
13 Ocak 2025GÜNDEM
13 Ocak 2025GÜNDEM
13 Ocak 2025GÜNDEM
13 Ocak 2025GENEL
13 Ocak 2025GÜNDEM
13 Ocak 2025GÜNDEM
13 Ocak 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.